Knattefotboll

Så var det då dags för ett blivande fotbollsproffs att börja drillas.

Ca 40 knattar i åldrarna 2-6 år intog Sandarne IP o gjorde livet surt för 3 modiga föräldrar. Barnen hade hur kul som helst samtidigt som vi vuxna gjorde vårt bästa för att hjälpa till att hålla dom små i schack.


Det gäller att hålla tungan rätt i mun


Vattenpaus!


Sprrriiiiiing!!!


Det är jobbigt att spela boll..

Slutkörd somnande fotbollstjärnan våran nyss utan större protester.
Hoppas nu bara att hon inte ska spela fotboll i sömnen hela natten :)


Nya kläder!

 

Redoute Création Svart BlusRedoute Création Mönstrad Blusjsfn Starkblå Toppjsfn Svart/tryck T-shirt


Det är då typiskt att det ska vara så lugnt på jobbet!! Det "råkade" bli en beställning från Ellos.
O bara saker till lilla mig. Oups! :) 


Båtresan

Båtresan i helgen var mycket lyckad! Alicia tok-jäste på att åka stor båt, leka i bollhav o även hinna med ett dopp i den mycket exklusiva båt-poolen på våning 2. Hihi.. Min oro angående mat o Alicias allergi var det då ingen fara med. Stoooort plus för servicen när det gällde att svara på vad allt innehöll. Extra plus vid middagen då jag till efterrätten bad om ingredienser på några kex som fanns. Alicia fick då på personalens initiativ en skopa sojaglass (som inte fanns på buffébordet), jordgubbar o glittrig dekoration för att hon skulle "slippa äta bara kex" som kallskänkan sa.

Väl hemma så vaknade hon med nästan 39 graders feber på måndag morron, vart nu det kom ifrån?! Idag är hon feberfri igen så det var ju skönt att det var snabbt övergående.


Uppvärmningsdags!!

20120522259 (MMS)

Uppvärmningsdags!!


Vårruset

Ikväll är det Vårruset i Gävle. Vi är 10-12 personer från jobbet som åker ner o rusar. Eller rusar o rusar.. Med denna pollenspridning blir det nog sakta lunk för mig.. Toppenväder får vi ju iaf, strålande sol o varmt o skönt. Än så länge åtminstone, så jag hoppas det håller i sig.

Börjar nog så smått att stänga den här butiken nu så jag hinner slänga i mig lite mat o byta om innan vi drar mot Gävle. Håll tummarna att jag tar mig runt! :)


Nu drar vi till Åbo. Alicia har första par...

20120519254 (MMS)

Nu drar vi till Åbo. Alicia har första parkett! :) Sån utsikt skulle man alltid ha från sovrumsfönstret..


Loppisfynd 2

Näst ut i gårdagens loppisfynd är ytterligare en liten vas som numera arbetar som förvaring åt små skedar/slevar på köksbänken. Återigen ingen märkning o okunnig som jag är har jag ingen aning om jag gjort ett riktigt fynd eller hur det är. Men 5 kronor var den då värd för mig iaf.

 


Loppisfynd

Idag blev det VAB.. igen.. Men nu så är febern borta! Idag var egentligen mest en "säkerhetsdag" för att kolla så att febern höll sig på 37 grader som den visade på imorse.

Jag, mamma o Maria tog en loppissväng på Rosengatan medan pappa passade Alicia o några fynd blev det.
Först ut är en liten blå vas. Jag kan ju inget om märken o egentliga värden o sånt där. Men den här, omärkt o enkel, var då väl värd sina 5 kronor! Tösen plockade några blommor o vips så blev den ännu bättre :)

 

Imorgon ska jag äntligen på jobbet o "vila". Hihi..


Beslutsångest

Nu har jag (äntligen) tagit mig i kragen o beställt nya glasögon. Dom jag har nu är för svaga plus att dom är väldigt repiga o fula.

Jag var in till stan redan i onsdags o "bestämde" mig, efter mycket om o men, för ett par. Men idag när jag skulle in o beställa så tog jag ett extra varv o hittade så klart ett par andra o så var jag tillbaka i velandet. Till slut så bestämde jag mig till slut för dessa från Odd Molly. Det här är dom nya som jag hittade idag, så jag får hoppas att jag inte ångrar tillbaka mig..



O näe, jag kunde förmodligen inte se buttrare ut.. :)


Mumsig middag



Kvällens "lyx"middag med en nästintill 40-gradig dotter bestod av kycklingklubbor, majs, gurka, champinjoner o vindruvor. Allt för att försöka få stackarn att äta nåt..

Febern är nu nere på 38,5 o hon är lite piggare. Utmattad har hon nu krypit till kojs så hoppas vi på bättre hälsa imorgon.
Sov så gott.


Hrmhrm, uppsjungning..

Motivationsdagen som jag skrev om senast var väldigt lyckad o ikväll är det dags för nästa jobb-galej.
Åh vad jag gillar mitt jobb :)

Idag/ikväll klockan 17.00 hämtar en limousine upp oss på jobbet där vi sprättar skumpan o skjutsas till Dragonen. Middag o sen limousine till Östanbo där vi ska köra favorit i repris med att sjunga i en av mina kollegors studio. Denna gång är det denna låt som ska förevigas:



Ha det gott i maj-rusket.


RSS 2.0