Glad Påsk!

Sista rycket inför 4 dagar ledighet! Veckan har varit väldigt lång trots att vi bara jobbar 4 dagar. Alicia har varit värre än värst på nätterna, så dagarna har varit som en dimma :(

Förra helgen i Stockholm var i alla fall jättebra. Vi åkte ner på fredan o strosade lite på Barkarby. 2 par skor o lite gott o blandat på IKEA blev dagens skörd. Åkte sen in till stan till kompisar på Vasastan. Lämpade av våra prylar o gick sen på Storstad o åt. Det var krogvecka så restaurangerna som var med erbjöd förrätt o huvudrätt för 200 kronor. Riktigt god mat blev det! Chevre chaud till förrätt o Domtakotlett med ljummen vårsallad till huvudrätt. Låter tjusigt o smakade toppen :)

På lördan strosade vi lite i stan innan vi åkte hemåt. Pysslade inte med nåt särskilt annars under helgen o helt plötsligt var det måndag igen.

Nu i påsk så kommer M´s brors fru o son på besök. M´s bror är tvungen att jobba men resten av familjen kommer ikväll o stannar till imorrn o äter lunch. På lördag är vi bjudna på grillning hos några kompisar. Alicia ska följa med så det blir en lugn tillställning. Ska försöka hinna med fika med famlijen o fika med några andra kompisar också innan helgen är slut.

Visst är det väl tokigt att när man för en gångs skull är ledig så har man fullspeckat schema ändå?! Det är fullspäckat med roligheter, men ändå..

Nåja, jobbdags nu.
Kramkram.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0