Shopping

Nu så är dom flesta julklapparna inhandlade! Vi var i helgen upp till Sundsvall för att handla det sista. Några saker som vi inte hittade återstår, men det ska beställas från internet nu i veckan. Jag har väl aldrig varit "klar" så här tidigt nån gång. Jag brukar ha för avsikt att vara klar tidigt, men brukar aldrig bli det.

Det känns skönt att kunna njuta av julstämning o mysa lite nu i december. Julstämning o julstämning förresten, snön behagar fortfarande inte komma, men jag hoppas verkligen att det kommer liiite innan jul. Annars blir det så tråkigt.

Menmen det är vill till att göra det bästa av saken. Jag har börjat så smått med julgodis. Jag köpte ju en silikonform på Tupper-wareparty förra helgen. Jag ska visa vilka fina praliner det blev i den.

Men än så länge, GOD JUL! :)




Adventskalendern

Liite sent kom till slut idag adventskalendern på plats! Imorrn för lillfia öppna julklapp till frukost!



Att slå in 20 paket med varierande form var väl sådär lätt. Diadem med rosett på, en liten docka, nagellack.. Tacka vet jag böcker eller fyrkantiga presentaskar! Menmen det är ju inte utsidan som räknas, tack o lov!


Som ny..



När M hämtade julsaker i förrådet förra veckan hämtade han också hem en gammal dockvagn som jag hade när jag var liten!! Gissa om Alicia blev mallig. Nu bäddas det o skjutsas "bebisar" hela dagarna. Hihi..

Vagnen är i nåt sammet/plysch-material och ser helt oanvänd ut. Mamma säger att den förmodligen nästan är det också då jag var ganska dålig på att leka när jag var liten. Hm.. :)


RSS 2.0