Rivningsobjekt

Hade en väldigt trevlig utekväll igår. Maten var god, restaurangen var mysig o bra personal. Kan verkligen rekommendera Victoria. O tänk, jag som inte ens visste att det fortfarande var en öppen restaurang där. Så kan det bli när man bor i en så stor stad som vi gör :rolleyes:

Vi har idag ägnat oss åt badrummet. Rivit ner kakel o lister o det var inte det roligaste jag har gjort en lördag förmiddag vill jag lova.. Jag kommer förmodligen att ha grym träningsvärk i armarna imorrn, armstyrka är inte direkt min grej :) Men åter igen, det är såå värt det. Kan ju bjuda på en liten före och under-tiden-bild.

 Före      Under tiden

Jag lovar, eller det kan ju inte men jag hoppas, att det blir bättre när det är klart :D

Imorrn ska vi ägna oss åt utsidan lite. Hoppas bara att det inte blir regn. Utemöbler ska undan, gräsklipparen ska få gå i ide o nu får det banne mig sluta falla löv för nu tänker jag kratta..

Trevlig lördagskväll på er. Nu blir det nåt gotta.


Helg.. snart..

En timme kvar till helg. Knepigt det där: är man hemma längtar man till jobbet o är man på jobbet så längtar man hem. Extra kännbart blir det ju i och med att resten av familjen är hemma o myser ♥

Ikväll ska jag o M ut o äta med syrran o hennes sambo. Lillan får bo hos mormor o morfar. Det blir liksom en win-win-situation för alla inblandade :D Det var längesen vi var ut o åt o bara var vi en stund, så det ska bli riktigt trevligt. Hoppas nu bara på god mat också!

I helgen ska vi riva badrum. På måndag kommer snickare o ska påbörja renovering. Det ska bli ny matta på golvet, nytt kakel på väggar o nytt badkar, toalett o handfat. Det kommer bli såå fint. O dyrt! :) Ett badrum på ca 8 kvadrat kommer springa loss på minst 50 000 kronor. Som hittat.. Men det är värt det. Såå värt det. Jag sa redan när vi flyttade in för 3 år sen att jag ville göra om badrummet. Men som sagt så är det ju en kostnadsfråga. O nu ska det äntligen ske. Lovar bjuda på före o efter. Snart snart snart...

Nä, nu får jag hoppas det ringer på lite sista tiden så det går fort. På återseende..


Shopping

Gjorde en Ellos-beställning förra veckan o idag fick jag sms att varorna fanns att hämta på ICA. Typiskt nog så hann jag inte åka dit o hämta dom. Inget särskilt som jag längtar efter men alltid kul med nytt :) Det här ligger o väntar på mig i alla fall:

 

  
O nä, strumpbyxorna är inte till mig :D Förutom kläder fick jag också handdukar med på köpet. O det behövdes! Förstår inte varför man bara har en handduk av varje sort när man ska ha dom? O slitna o fula är dom också.

Imorrn blir det äntligen jobb igen. Först var jag hemma med mig själv tisdag o onsdag. Två dagars vila gjorde susen o till idag var jag redo för arbete igen men då var det lillans tur. Snor, host o 40 graders feber igår kväll så då blev det VAB idag. Imorrn får i alla fall papsen vara hemma så jag åtminstone får en dag till på jobbet den här veckan. Fredagsfikan är fixad också. Idag blev det tuppkaka med röda vinbär. Vet inte om det är bestämt att nån annan ska ta med fika men det får bli dubbelt i så fall. Är nog ingen som klagar.. :)


Sjukdag

Idag blev det soffdag för mig. Har i flera veckor varit halvhängig, huvudont, hostig och lite snorig. Idag när jag ännu en dag vaknade med huvudvärk fick jag nog o bestämde mig för att försöka vila bort skiten. Jag skjutsade lillan o M o åkte sen hem o lade mig. I fyra timmar sov jag! Hm, undrar om det behövdes. Känner mig som en usel mamma som lämnar på dagis o sen bara åker hem o lägger mig, men ibland måste man tänka på sig själv först. Även om jag har väldigt svårt för det. Tror nog vilan behövdes i alla fall. Huvudvärken var kvar men jag kände mig lite piggare i alla fall.

Dammade av spikmattan en sväng igår kväll o akta´re vad skönt det var. Eller, det gjorde ont som fasen från början men det kändes vad bra det var för ryggen. Blev alldeles varm o go o ska nog fortsätta ta mig tid till det. Det är jag värd :)


En god gärning

Nyss hemkommen från affären där jag gjorde dagens goda gärning. Som ni säkert vet så pågår ju Rosa Bandet-kampanjer för fulla muggar överallt så det blev ett litet rosa lypsyl :) Å 2 kronor till Cancerfonden, alla bäckar små ni vet?!



Såg när jag kom hem också att jag nog ska skynda mig till Mekonomen. Där fanns det rosa rattmuff o rosa bilborste. Hur söta var inte dom?

Nu ska det göras iordning kycklingsallad så vi har lite lunch imorron. Må så gott o dröm sött.


Projekt

Hmm, undrar vad man ska påbörja för projekt nu? Precis avslutat projekt målning av underbar-söt-liten-hylla :) Det var en sån kärlek vid första ögonkastet när jag såg hyllan på Erikshjälpen, allt omkring stannade o plötsligt var det bara vi :love: För 60 kronor o med en klick vitfärg blev den precis så tjusig som jag visste den kunde bli.

  Före (hade redan hunnit måla lådorna)

                                                               Efter 

Inte så tokigt va?!

Så, nu är det bara att börja om. Det finns en del saker på hög som bara väntar på att få en skvätt färg o lite omtanke.


Lördagkväll

Sitter just nu o funderar på om jag ska vara smart o gå o lägga mig så jag är redo för morgondagens drabbning med att underhålla krabaten eller om jag ska falla för frestelsen och titta på ytterligare ett avsnitt av Gossip Girl. Det senaste leder just nu... tyvärr :) Jag vet att jag borde krypa i säng eftersom våran tjej inte riktigt har insett tjusningen med att sova lugnt på nätterna. Under natten som var utövade hon eget inbördeskrig med täcket som tydligen vägrade lyda kommando att ligga där hon ville. Mamman o pappan var dom stora förlorarna då tjejen o täcket låg mitt i sängen :)

Tänk om hon kunde sova såhär lugnt o sött jämt

Gohjärtat ♥

Fick nyss göra en utryckning. Tror det är en del drömmar på gång, så jag tar nog mitt förnuft tillfånga o går upp o kramar kudden jag med. Gonatt Sverige.


Fredagsfika

Idag var det fjäsk på hög nivå på jobbet. Jag spenderade kvällen igår framför ugnen och bakade inte 7 men åtminstone 2 sorters kakor till gruppmötet. Det uppskattades stort!


Det blev också cookies med chokladlinser i men dom blev så fula dom får ni inte se. Goda blev dom i alla fall :)

Ikväll blir det kafferep med bästa tjejerna. Lillan får följa hon med, det ska börjas i tid. Får se hur länge hon orkar med bara, men pappan ska ju hämtas på jobbet klockan 21 så det blir nog lite sovmorron imorrn. Förhoppningsvis :)

 


Vinter

Jahapp, så var det vinter då. Första snön har fallit. Inte mycket, men ändock snö :( Åh, jag är verkligen ingen vintermänniska. Kallt ute, mycket kläder och hög elförbrukning..

Om det ändå vore sommar igen




Allvarligt?!

Jag vill så gärna tro att det här är på riktigt, men kan det verkligen vara riktigt?!
Kolla in dessa grymma grabbar


Testing testing del 2

Hihi. Jag kan, jag kan.. :thumbup:


Testing testing

Om det funkar så blir det kanske en del såna här i framtiden :D


Då kör vi

Jag vet inte hur länge det kommer att funka eller om det överhuvudtaget kommer bli intressant men jag gör ett försök. Jag börjar blogga =)
Så, välkommen till mitt liv ♥


RSS 2.0