Lördag den 25 juni

Vi firade igår en midsommar som bjöd på både sol o regn.

Alicia har varit väldigt trött hela veckan o varit ganska svårväckt på mornarna när vi ska på dagis så vi har hoppats på att hon skulle ta sovmorron igår, men halv 7 slog hon upp sina blå! Vi åt frukost o fixade lite hemma innan vi åkte ut till Skärså där M´s bror med familj också var. Alicia sken som vanligt upp som en sol när hon såg kusin Holger, eller som hon sa ikväll "hennes lillasyster" :) Vi velade in i det sista om vi skulle gå över till Albertina o dansa kring stången eller inte. Regnet kom o gick, men vid 1 så var det i alla fall uppehåll så.. O under dansen sprack det faktiskt upp o kom lite sol.

Tillbaka vid stugan fikade vi lite innan vi åkte hemåt igen. Vi grillade o åt innan vi åkte tillbaka ut i skärgården, den här gången till M´s kompisar. Eftersom Alicia var med blev det för oss en lugn tillställning o vid halv 10 åkte vi hemåt.

Imorse förärade Alicia oss med en sovmorgon til kl 10!! Vet inte när det hände senast, men skönt var det! Tillbringade kvällen med 2 grannfamiljer här hemma! Barnen lekte, karlarna kollade på tennis o fruarna satt i köket o snackade skit :) Skönt att kunna umgås med nån på liksom samma villkor. Även om vi umgås med mina kompisar, så blir det inte på samma vis eftersom ingen har barn. Något jag många gånger saknar!

Hoppas det verkligen blir sol imorrn o lite värme som dom lovat. Nu väntar sängen. Ska ladda in lite midsommarkort så får ni dom imorgon.

Gonatt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0